Viisi paatelmat ottelun jälkeen Liverpool - Manchester United

"Sohvalla" asiantuntijat sanovat, että todellinen testi näiden ammattilaisten olisi kulunut tahansa "West Bromwich", tai Swansea, jossa keskimääräinen valikoima pelaajia ja rajalliset taloudelliset resurssit, mutta kaikki tietävät, että tämä ei koskaan tapahdu. Mutta hyvin levoton Manchester United ei ole varaa kutsua alkuun valmentaja. Guardiola itse on todennut, että erityinen tunnelma, old Trafford ja halukkaita tekemään työtä täällä. Ja tulossa den devils on todennäköisesti alentaa tilan jopa sen jälkeen, kun "Barcelona" ja "Bavaria".
Näyttää siltä, että tällainen onnistunut valmentaja, joka, mukaan pelaajia, rakentaa suhteita asiakkaiden kanssa, voisi ratkaista ongelmia, joista puhuimme edellä, kaikki top club Englannissa. Kuitenkin uusi haaste, harjoittamisesta, joka PEP lähti Münchenistä, voi antaa se on "Iso". Jos Espanjalainen haluaa ratkaista ongelmia, laittaa peli, sitten on paikka. Se on suurin testi uransa ja jos Guardiola ei selvitä sitä, niin kukaan ei voi heittää kivi hänen puutarha.

Huolellisesti katsomassa säälittävä yrityksistä kaksi tunnetuimpia klubeja Englannissa, emme koskaan näki kauan odotettu fantasia suoritetaan vihamielisiä naapureita. Face-to-face kaksintaistelu "Liverpool" ja "Manchester United" jälleen kerran osoittautui mitäänsanomaton, ja kun epävakaa tila vastakkainasettelua, ehkä, se on jonkin aikaa unohtaa. Ja siksi päätelmät Keski-peli englanti viikonloppuna on suunniteltu kyyninen minimalismi hänen toimintaa, joka "antoi" yhdysvaltain joukkue.
1. Ferdinand on oikeassa – molemmat joukkueet on ongelmia toimeenpanijoiden 20 minuutin kuluttua ottelun alkua, entinen puolustaja Manchester Unitedin Rio Ferdinand kirjoitti Twitter-viestin, jossa hän valitti huono laatu peli. Ja totuus on, että ei Liverpool eikä United ei enää voi lyödä minkä tahansa laadukas peli, ei erinomainen esiintyjiä. Huolimatta voiton "red devils", ne pitäisi viihdyttää illuusio: pian he voivat kilpailla bulls mm-tittelistä.
2. Wayne Rooney, kuten aina, on edelleen yksi parhaista Kuinka monta kertaa olemme yrittäneet kirjoittaa hänet pois, Wayne Rooney, mutta pitää tulossa takaisin. Huolimatta mitäänsanomaton ensimmäisen puoliskon kauden, Wazza, se näyttää, on jälleen alkanut pisteytys sarja. Sen jälkeen, kun viisi ottelua bezgolevym Wayne teki Swansea, sitten – "Sheffield United" ja "Newcastle". Jopa sen jälkeen, kun kasvoton esityksiä ja korkean profiilin hankintoja Rooney on edelleen yksi parhaista pelaajista maassa "United".
3. Benteke ansaitsi toisen mahdollisuuden Anna hänelle merkki ja Jurgen Klopp, Saksalaiset olisi silti pitänyt enemmän luottaa 32 miljoonaa Christian Benteke. Pelaaja, joka fysiikka varmasti olisi pelotella Daley blind ja Ashley young. Roberto Firmino, joka pelataan pisteen hyökkäyksen paremmin rooli alle Benteke.
4. "Manchester United" tarvitsee Phil Jones Marcos Rojo Loukkaantuneet puolustajat Phil Jones Marcos Rojo, kuten me katseli ottelun sivusta, mutta niiden puuttuminen oli selkeästi havaittavissa pelin aikana. Jones on vain pelannut 13 peliä, kun taas Rojo on käsitelty Nov. Sen jälkeen comebackin he menevät suoraan Säätiölle. Vahinkoa Ashley young vain lisää van Gaal päänsärky.
5. Ilman De GEA Unitedin olisi taulukon alaosassa David De GEA on edelleen tehdä ihmeitä, ja pomot real Madrid jatkaa purra kyynärpäät. Tämä ottelu "Manchester United" ei olisi voittanut ilman apua Espanjalainen, ja koko kauden (ja edellisen) pitkälti pelastaa se. Ilman David, "MU" olisi paljon huonommassa asemassa. Vauhti De GEA pian tulee ylittämään Manuel Neuer ja tulla paras maalivahti maailmassa.
kirjailija: www.urheilu-viikko.com