Manchester United kommer att utbilda en ny specialist

Ytterligare händelser som utvecklats i stil med de Frågor som undersökte Sherock Holmes. Polisen informerade om att kidnappningen Angelica var organiserad av "vän till familjen" och deltid, och arbetsgivaren flicka, Elio Pereira, som ursprungligen tog på fall som det enda vittnet. Det huvudsakliga målet med kidnapparna var en lösen i mängden 115 tusen euro.
2012: e år. Föräldrar Emenike
I juni 2012, året brottslingar försökte kidnappa mor och far fram i Moskva - "Spartak" Emmanuel Emenike. Lyckligtvis, detta försök var misslyckade. Ebuka - brother-man-Eater, berättade för allmänheten att hans föräldrar försökte stjäla okända personer, men för det första blandas upp mamma och moster, och grannarna upp en affär, och alla sprang iväg.

2013: e år. Bror Lamely
Bror Argentinska mittfältaren London "spurs" Erik Lamela som kidnappades i Buenos Aires. Axel Lamela stoppades av beväpnade män i huvudstaden i Argentina. En 18-årig man släpptes bara när mittfältare betalas tjuvar £ 500. Ett sådant löjligt mycket att göra med det faktum att de banditer uppenbarligen inte inse vem som sina offer.
2014: e år. Far Tevez
Ett av de senare fallen hände att far då anfallaren Turin och Juventus ' Carlos Tevez. Han var kidnappad i den Argentinska staden morón. Ursprungligen brottslingar som försöker stjäla en dyr bil, men se resten i bilen dokument, och inser att de har att göra med far, en berömd fotbollsspelare, bestämde sig för att "tjäna" mycket mer med en person som gisslan.
Enligt andra attacken var planerad i förväg, och storleken av lösen har ökat flera gånger. Tevez lärt sig om händelsen (sportingbet) i utbildning, och flög första planet hem. Enligt rapporter i media, lösen betalas av familjen spelare, uppgick till 40 tusen euro.
"Manchester United", mest troligt, nästa säsong kommer att utbilda en ny specialist. Medan de främsta kandidaterna är Ryan Giggs och Jose Mourinho, som kan leda team som helst. Yuri usynin anser att det perfekta alternativet för "Manchester United" kommer att Josep Guardiola.
I en situation med bytet av tränare i Bayern, vinnarna verka för att alla parter: Guardiola kommer äntligen får snart en ny utmaning och erfarenhet, tydligen, i England, Ancelotti kommer att återvända för att arbeta med klubben, och "Bayern" och hennes fans kommer att undvika ändlösa diskussioner om vem som kommer att bli den nya styrningen. Efter alla, "Papa Carlo" har utsetts till inte mindre snabbt än gjort ett uttalande som säger att klubben och Guardiola i slutet av säsongen kommer att gå olika sätt.
Läs mer: sportspel