Hva ville gjøre tjenestemenn av det engelske fotballforbundet

I sin tur, lederne i klubbene og insisterte på at spillere som har mottatt mer enn to og en halv kilo, måtte forlate andre jobbe og bli profesjonelle fotballspillere.
Hva ville gjøre tjenestemenn i det engelske fotballforbundet, å vedta en lov om lønn bar? Ideen var lyd – til å justere egenskapene til klubbene, for å gjøre dem mer konkurransedyktige, for ikke å tillate stabil dominans av rike lag over de fattige. Snakker av forskjellen i inntekt: fire pounds i en uke (maks lønn av en engelsk fotballspiller begynnelsen av XX århundre) – det er to ganger mer enn han var på den tiden en dyktig håndverker. For eksempel, en trikkefører tjener på en uke to pounds og tre skilling, og herrer, stick bygg – to pund og åtte skilling. Husk: dobbelt så mye.
Nå er tilbake i vår tid, og se hva vi har i dag med forskjellen i lønn mellom de best betalte spillerne og vanlige folk (vanlige folk – de som ikke spiller fotball for pengene). La oss ta den gjennomsnittlige månedlige lønn på gjeldende godt av en håndverker for en hundre tusen. Med mindre selvfølgelig er han ikke piloten av flyet og ikke Stedfortreder for Statsdumaen – de som er skadelig arbeid, og de får mer. Men nå er ikke om dem. Med en lønn på hundre tusen vi ansetter dyktige advokater og regnskapsførere er erfarne, kvikk bil og fet elektrikere. Den dagen disse gode menneskene få henholdsvis ca tre og et halvt tusen rubler.
Vi anbefaler betting selskaper: Betsafe
Som et offer for den profesjonell fotball spillere ta Alexander Kokorin, siden han akkurat har nå scoret et mål. Det er sagt at Alexander mottar årlig ikke mindre enn 250 millioner rubler. Skummelt å tenke på, men la oss si det er. Denne forferdelige dividere summen med 365 dager, får en lønn på sju hundre tusen rubler en dag.
Dermed, Alexander Kokorin tjener 200 (to hundre ganger mer enn den markerte gode mennesker med en månedslønn på hundre tusen. Eller, med andre ord, bare 200 erfarne regnskapsførere (eller smart bil) vil samlet tjene like mye som spiss St. Petersburg "Zenit" skilte seg ut i siste runde.
Føler? – hvis du er i slutten av nittende og tidlig tjuende århundre-betalte spillerne får 2 (to) ganger mer dyktige håndverkere, i dag – 200 ganger!
For 120 år var ikke forgjeves...
Og til slutt, som alltid i Antikkens hellas. Under Perikles – og denne V-tallet F.KR. – læreren fikk om to drachmas en dag. Når du tenker på at åtte drachmas kunne kjøpe førti liter vin, lønn til lærer av gamle greske var ti liter vin om dagen. Vel, forresten.
Vi anbefaler også