ADO Den Haag - SBV Vitesse

Labdarúgók Vitesse Arnhem megerősítette szerepét a kedvenc és a péntek předehrávce tetőtérben Den Haag nyert 2: 0. Nettósított mindkét célt az első félévben három perc, és kezdődik egy áttekintést megmarad, amíg a végső sípszó. A hazai kiválasztási bővítette sorozat egyetlen pontot sem szerzett négy mérkőzést egymás után, az új évben, de még mindig jön semmi. Táblázat Eredivisie található a tizenötödik pozícióban tizenhét pont.

A vendégek közben feljebb az ötödik helyen a pontszám harminchárom pontot versenyképes Heerenveen. A mérkőzés nem volt túl vonzó a közönség, mindkét csapat megpróbálta támaszkodnak elsősorban a védekező minőséget. Otthon az egész lényegében létre egy bet365 sportfogadás bónuszok pontozási esélye, és húzta a rövidebbet. Arnhem nettósított a nyitó cél a 29. percben, amikor a harmadik cél az év legmagasabb holland jegyzett verseny Adnane Tighadouini.

Azt a labdát, hogy a szélén a tizenhatos elérje a labdát, hogy Ricky van Wolfswinkel, majd tüzelt tizennyolc méteres lövése gazella pontosan illeszkedik a távoli utáni elérhetetlen kapus Šetkuse. Nem egy két perc, és tartja a fogadó kiválasztás fedett legtermékenyebb játékos Vitesse van Wolfswinkel szerezte, aki a tizedik cél az Eredivisie ebben a szezonban. A második cél előzte csodálatos kombinációja földre.

Ezt követően kapott tűhegynyi áthaladnak a védelem Leerdam, vízszintes rögzítési talált előtt személybejáró van Wolfswinkel, aki egy üres kapu előtt meglehetősen könnyű feladat, a labda hozta a hálózat szárazföldön nyolc méter. Más perc, Den Haag megpróbálta a légvédelmi a vendég választása, mint hogy a munka egy száz százalékos, és nem teszi lehetővé az ellenség megközelíteni a kapus nincs hely a tíz méter.

A következő körben szívesen Vitesse otthon megtakarítás a Tilburg és figyelembe kell venni egy egyértelmű kedvence, Den Haag próbál faragni az első pontot a földön tart egy egész és GoAhead szükségszerűen kell a sikerhez. read more: http://bonusz-online.com